Showbizzbreuk: André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar

Showbizzbreuk: André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar

Het is definitief. André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat laat het showbizzkoppel weten in een statement aan RTL Boulevard.

Over en uit
"Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn", begint het bericht van de André. "De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit. Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien. Op dit moment is André niet beschikbaar voor verder commentaar."

Geruchten bleken waar
De geruchtenmachine over André en Monique draaide de afgelopen weken overuren. Een tijd terug nam André Hazes een halfjaar de tijd voor het lijmen van de liefdesbreuk met zijn vriendin Monique Westenberg. “Het is een time-out”, zei André in zijn reallifesoap Ik haal alles uit het leven. In een SBS6-video hieronder is te zien hoe de volkszanger voor het eerst over zijn relatieproblemen sprak die ontstaan zijn door de werkdruk.

Vanavond meer over de showbizzbreuk in RTL Boulevard, 18.35 uur op RTL 4.

Showbizzbreuk: <em>André Hazes</em> en <em>Monique Westenberg</em> uit elkaar Het is definitief. André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) hebben een punt gezet achter hun relatie. Dat laat het showbizzkoppel weten in een statement aan RTL Boulevard. Over en uit"Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn", begint het bericht van de André. "De breuk dateert al van enige maanden geleden maar zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit. Houden van is er nog genoeg en zal er altijd blijven. Hun voornaamste levensdoel is het geluk van André Hazes Jr. en daar zal alles om blijven draaien. Op dit moment is André niet beschikbaar voor verder commentaar." Geruchten bleken waarDe geruchtenmachine over André en Monique draaide de afgelopen weken overuren. Een tijd terug nam André Hazes een halfjaar de tijd voor het lijmen van de liefdesbreuk met zijn vriendin Monique Westenberg. “Het is een time-out”, zei André in zijn reallifesoap Ik haal alles uit het leven. In een SBS6-video hieronder is te zien hoe de volkszanger voor het eerst over zijn relatieproblemen sprak die ontstaan zijn door de werkdruk. Vanavond meer over de showbizzbreuk in RTL Boulevard, 18.35 uur op RTL 4.
Nieuws :
Showbizzbreuk: André Hazes en Monique Westenberg uit elkaar
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op deze Showbizzbreuk tussen Monique en André:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV