Expeditie Robinson: Fien verzint nieuw plan om Eva Cleven weg te stemmen

Expeditie Robinson: Fien verzint nieuw plan om Eva Cleven weg te stemmen

Expeditie Robinson: Fien verzint nieuw plan om Eva Cleven weg te stemmen Fien Vermeulen heeft in Expeditie Robinson ’s nachts nagedacht over een nieuw masterplan om een volgend slachtoffer naar huis te sturen. “Mariana gaat heel goed met Tim. Dus dat wij hun aanbieden om met ons te spelen”, zegt Fien. Eva Cleven moet eruitVolgens haar moet dan Eva Cleven eruit ‘want dat vinden we de sterkste die er nu in zit’. Als Cleven de proef wint en niet kan worden weggestemd heeft Fien al een ander slachtoffer op het oog: dan moet Eva Koreman vertrekken. Bekijk het hele masterplan van Fien in Expeditie Robinson in de video hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Thomas Berge moet Expeditie Robinson verlaten na zenuwslopende eilandraad Bekijk deze video » Plannetje Shary-An in Expeditie Robinson mislukt: ze wint de proef van Tim Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: Fien verzint nieuw plan om Eva Cleven weg te stemmen

Fien Vermeulen heeft in Expeditie Robinson ’s nachts nagedacht over een nieuw masterplan om een volgend slachtoffer naar huis te sturen. “Mariana gaat heel goed met Tim. Dus dat wij hun aanbieden om met ons te spelen”, zegt Fien.

Eva Cleven moet eruit
Volgens haar moet dan Eva Cleven eruit ‘want dat vinden we de sterkste die er nu in zit’. Als Cleven de proef wint en niet kan worden weggestemd heeft Fien al een ander slachtoffer op het oog: dan moet Eva Koreman vertrekken. Bekijk het hele masterplan van Fien in Expeditie Robinson in de video hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson: Fien verzint nieuw plan om Eva Cleven weg te stemmen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV