Matchwinner Nunnely: "Heerlijk om twee keer te scoren tegen PSV"

Matchwinner Nunnely: "Heerlijk om twee keer te scoren tegen PSV"

Matchwinner <em>Nunnely</em>: &quot;Heerlijk om twee keer te scoren tegen PSV&quot; Che Nunnely is zeker de matchwinner van de wedstrijd Willem II - PSV, waarin hij twee keer wist te scoren: "Het is een droom. Het is superlekker. Ik hoop dat ik nu weer meer kan scoren, de kop is er af. Ik spreek de jongens die nog bij Ajax spelen dagelijks. Het is fijn om dit zo voor hen te betekenen, maar daar gaat het niet om. Nu moeten we gewoon lekker zo doorgaan, kijken waar het schip strandt." Bekijk het interview met Che Nunnely hierboven.
Voetbal :
Matchwinner Nunnely: "Heerlijk om twee keer te scoren tegen PSV"

Che Nunnely is zeker de matchwinner van de wedstrijd Willem II - PSV, waarin hij twee keer wist te scoren: "Het is een droom. Het is superlekker. Ik hoop dat ik nu weer meer kan scoren, de kop is er af. Ik spreek de jongens die nog bij Ajax spelen dagelijks. Het is fijn om dit zo voor hen te betekenen, maar daar gaat het niet om. Nu moeten we gewoon lekker zo doorgaan, kijken waar het schip strandt."

Bekijk het interview met Che Nunnely hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Matchwinner Nunnely: "Heerlijk om twee keer te scoren tegen PSV" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV