Eerste aflevering Hotel Athene gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Hotel Athene gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering Hotel Athene gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe documentaireserie Hotel Athene gaat Ingeborg Beugel op ontdekkingsreis door Griekenland, het land waar zij al jaren woont en werkt. De afleveringen zijn elke maandag om 22:55 uur op NPO 2. Crisis voorbijIs de crisis in Griekenland echt voorbij, zoals we in Nederland te horen kregen? En zoals de politici in de EU beweren? Of hebben de onmenselijke bezuinigingen in ruil voor nog meer leningen het land van de regen in de drup geholpen? VluchtelingenEn hebben de financiële crisis en daar bovenop ook nog eens de vluchtelingencrisis ertoe geleid dat het land is verworden tot een 'ontvangstland': een reuzenhotel voor miljoenen feestvierende toeristen aan de ene kant en honderdduizenden vluchtelingen die de rest van de EU niet wil hebben aan de andere kant? Lukt het de gewone Griek nog om in die situatie het hoofd boven water én zijn identiteit te houden? Trailer nieuwe Netflix-film The Red Sea Diving Resort Bekijk deze video » Geert Wilders en Thierry Baudet slaan handen ineen: Syriërs moeten terug Bekijk deze video »
Uitzending :
Hotel Athene

In de nieuwe documentaireserie Hotel Athene gaat Ingeborg Beugel op ontdekkingsreis door Griekenland, het land waar zij al jaren woont en werkt. De afleveringen zijn elke maandag om 22:55 uur op NPO 2.

Crisis voorbij
Is de crisis in Griekenland echt voorbij, zoals we in Nederland te horen kregen? En zoals de politici in de EU beweren? Of hebben de onmenselijke bezuinigingen in ruil voor nog meer leningen het land van de regen in de drup geholpen?

Vluchtelingen
En hebben de financiële crisis en daar bovenop ook nog eens de vluchtelingencrisis ertoe geleid dat het land is verworden tot een 'ontvangstland': een reuzenhotel voor miljoenen feestvierende toeristen aan de ene kant en honderdduizenden vluchtelingen die de rest van de EU niet wil hebben aan de andere kant? Lukt het de gewone Griek nog om in die situatie het hoofd boven water én zijn identiteit te houden?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hotel Athene of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV