De Sleutel vooruitblik: Lachen met de "ouwe man en de dikzak"

De Sleutel vooruitblik: Lachen met de "ouwe man en de dikzak"

<em>De Sleutel</em> vooruitblik: Lachen met de <em>&quot;ouwe man en de dikzak&quot;</em> In het programmaDe Sleutel krijgen daklozen de kans om in een huis te gaan wonen. "Dit voorjaar heb ik vijf daklozen in vijf verschillende steden een sleutel gegeven.... van een huis. Hun eigen huis", schrijft de presentator van het programma Beau van Erven Dorens op Instagram. "Waar ze zo lang mogen blijven als ze willen. Maar ze moeten het wel zelf betalen en alles zelf doen. Sindsdien volg ik ze met mijn team, om te kijken of en hoe ze hun leven weer op de rit krijgen en om te helpen waar het nodig is. Van Tilburg tot Alkmaar, Almere, Zwolle en Utrecht", voegt Beau eraan toe. In het televisiefragment hierboven zien we watvoor een positieve effecten het bezoek van Beau heeft op de kandidaten. De sleutel is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De sleutel terugkijken bij Gids.tv. De Sleutel gemist? Beau is trots op hoe Sjaak zijn leven verandert Bekijk deze video » Beau reageert woest op nepadvertentie: "Die dingen werken niet, je sterft eraan" Bekijk deze video » Beau geïrriteerd door luidruchtig publiek: "Even sssst" Bekijk deze video »
TV :
De Sleutel vooruitblik: Lachen met de "ouwe man en de dikzak"

In het programmaDe Sleutel krijgen daklozen de kans om in een huis te gaan wonen. "Dit voorjaar heb ik vijf daklozen in vijf verschillende steden een sleutel gegeven.... van een huis. Hun eigen huis", schrijft de presentator van het programma Beau van Erven Dorens op Instagram.

"Waar ze zo lang mogen blijven als ze willen. Maar ze moeten het wel zelf betalen en alles zelf doen. Sindsdien volg ik ze met mijn team, om te kijken of en hoe ze hun leven weer op de rit krijgen en om te helpen waar het nodig is. Van Tilburg tot Alkmaar, Almere, Zwolle en Utrecht", voegt Beau eraan toe. In het televisiefragment hierboven zien we watvoor een positieve effecten het bezoek van Beau heeft op de kandidaten.

De sleutel is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van De sleutel terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Sleutel vooruitblik: Lachen met de "ouwe man en de dikzak" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen