Monique Westenberg kan weer lachen na breuk met André Hazes

Monique Westenberg kan weer lachen na breuk met André Hazes

<em>Monique Westenberg</em> kan weer lachen na breuk met André Hazes Monique Westenberg heeft zich voor het eerst weer in het openbaar begeven, na haar veelbesproken breuk met André Hazes. Ze is aanwezig bij de opening van de Shoeby Kerst Pop-up Store in Amsterdam en krijgt daar de nodige hugs van diverse bekende Nederlanders. Onder anderen Nicolette van Dam, Fred van Leer, Nikkie Plessen en Quinty Trustfull zijn aanwezig en zien een voorizchtige glimlach van Westenberg. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Bart Ettekoven: "Chemie tussen Bridget en André bestaat al jaren" Bekijk deze video » Paul Haenen: "Lachwekkend dat Bridget, die bij Boulevard werkt, vraagt om mediastilte" Bekijk deze video »
Show :
Monique Westenberg kan weer lachen na breuk met André Hazes

Monique Westenberg heeft zich voor het eerst weer in het openbaar begeven, na haar veelbesproken breuk met André Hazes. Ze is aanwezig bij de opening van de Shoeby Kerst Pop-up Store in Amsterdam en krijgt daar de nodige hugs van diverse bekende Nederlanders. Onder anderen Nicolette van Dam, Fred van Leer, Nikkie Plessen en Quinty Trustfull zijn aanwezig en zien een voorizchtige glimlach van Westenberg. Bekijk de beelden van Shownieuws hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Monique Westenberg kan weer lachen na breuk met André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV