André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi

André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi

<em>André Hazes</em> en <em>Bridget Maasland</em> vastgelegd door paparazzi Het heeft de fotografen een hele achtervolging gekost maar inmiddels is dé eerste foto van 's lands nieuwste showbizzkoppel gemaakt. André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) zijn het gesprek van de dag en stralen van oor tot oor wanneer ze door de fotograaf Reni van Maren worden vastgelegd op camera: "Je hoopt dat ze kussen, maar arm in arm is ook mooi." Bekijk het RTL-Boulevard fragment waarin de eerste foto van het koppel te zien is hierboven. André Hazes: ‘Monique blijft altijd mijn eerste liefde’ Bekijk deze video » André Hazes leert zoontje hoe hij Bridget Maasland heeft veroverd Bekijk deze video »
Amusement :
André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi

Het heeft de fotografen een hele achtervolging gekost maar inmiddels is dé eerste foto van 's lands nieuwste showbizzkoppel gemaakt. André Hazes (25) en Bridget Maasland (45) zijn het gesprek van de dag en stralen van oor tot oor wanneer ze door de fotograaf Reni van Maren worden vastgelegd op camera: "Je hoopt dat ze kussen, maar arm in arm is ook mooi."

Bekijk het RTL-Boulevard fragment waarin de eerste foto van het koppel te zien is hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes en Bridget Maasland vastgelegd door paparazzi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen