Tim Douwsma trots op zijn boek over gescheiden ouders 'Tim ertussenin'

Tim Douwsma trots op zijn boek over gescheiden ouders 'Tim ertussenin'

<em>Tim Douwsma</em> trots op zijn boek over gescheiden ouders <em>'Tim ertussenin'</em> Tim Douwsma kan zich naast zanger en acteur nu ook schrijver noemen. Vanaf nu kun je namelijk zijn nieuwe boek Tim ertussenin pre-ordenen. Het boek is 18 november verkrijgbaar in de winkel. "Steun"Het boek gaat over de impact die een scheiding tussen twee ouders kan hebben op de kinderen. Douwsma zegt het volgende over zijn boek: “Ik hoop vooral dat de kids er soms steun uit kunnen halen en weten dat ze niet de enige zijn met bepaalde vragen en/of schuldgevoelens." Hij voegt daaraan toe dat het boek "leesbaar is voor iedereen." Bekijk hierboven de Instagram Story waarin Tim met trots zijn nieuwe boek uitpakt: "Echt waar jongens, is het zover. Yes! Hier issie gewoon!" Finale The Masked Singer: Neushoorn blijkt Tim Douwsma Bekijk deze video » Tim Douwsma over scheiding ouders: "Ik kan er nog steeds emotioneel van raken" Bekijk deze video » Tim Douwsma kreeg ‘heftige foto’s’ toegestuurd na Songfestival-presentatie Bekijk deze video »
Amusement :
Tim Douwsma trots op zijn boek over gescheiden ouders 'Tim ertussenin'

Tim Douwsma kan zich naast zanger en acteur nu ook schrijver noemen. Vanaf nu kun je namelijk zijn nieuwe boek Tim ertussenin pre-ordenen. Het boek is 18 november verkrijgbaar in de winkel.

"Steun"
Het boek gaat over de impact die een scheiding tussen twee ouders kan hebben op de kinderen. Douwsma zegt het volgende over zijn boek: “Ik hoop vooral dat de kids er soms steun uit kunnen halen en weten dat ze niet de enige zijn met bepaalde vragen en/of schuldgevoelens." Hij voegt daaraan toe dat het boek "leesbaar is voor iedereen."

Bekijk hierboven de Instagram Story waarin Tim met trots zijn nieuwe boek uitpakt: "Echt waar jongens, is het zover. Yes! Hier issie gewoon!"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Douwsma trots op zijn boek over gescheiden ouders 'Tim ertussenin' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen