Nikkie Plessen helemaal in haar nopjes tijdens Nik&Nik fashion event

Nikkie Plessen helemaal in haar nopjes tijdens Nik&Nik fashion event

<em>Nikkie Plessen</em> helemaal in haar nopjes tijdens <em>Nik&amp;Nik</em> fashion event Vrijdag 15 november is een spannende dag voor Nikkie Plessen. De modeontwerpster heeft namelijk hard gewerkt voor het Nik&Nik vip event in de wondere wereld van De Efteling en vandaag was het zover. Nik&Nik is een Nederlands modemerk voor kinderen, zelfs Mariah Carey heeft al kleding gekocht voor haar kids. Op social media laat Nikkie weten dat alles top is geregeld voor het event. Er is deze avond een: Dinner on Ice, Fahsion Show en Afterparty met artiest Bizzey en de mannen van StukTV. Bekijk in de Instagram Story hierboven hoe Nikkie Plessen dol enthousiast vertelt wat er op het menu staat van het diner. Nikkie Plessen bespreekt modetrends voor de winter Bekijk deze video » Monique Westenberg kan weer lachen na breuk met André Hazes Bekijk deze video » Nikkie Plessen vindt Monique Westenberg na Hazes-breuk ‘hartstikke stoer’ Bekijk deze video »
Amusement :
Nikkie Plessen helemaal in haar nopjes tijdens Nik&Nik fashion event

Vrijdag 15 november is een spannende dag voor Nikkie Plessen. De modeontwerpster heeft namelijk hard gewerkt voor het Nik&Nik vip event in de wondere wereld van De Efteling en vandaag was het zover.

Nik&Nik is een Nederlands modemerk voor kinderen, zelfs Mariah Carey heeft al kleding gekocht voor haar kids. Op social media laat Nikkie weten dat alles top is geregeld voor het event. Er is deze avond een: Dinner on Ice, Fahsion Show en Afterparty met artiest Bizzey en de mannen van StukTV.

Bekijk in de Instagram Story hierboven hoe Nikkie Plessen dol enthousiast vertelt wat er op het menu staat van het diner.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nikkie Plessen helemaal in haar nopjes tijdens Nik&Nik fashion event of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV