The Voice: Bekijk optreden Stan van Hoof met Brabant (Blind Auditions)

The Voice: Bekijk optreden Stan van Hoof met Brabant (Blind Auditions)

<em>The Voice</em>: Bekijk optreden <em>Stan van Hoof</em> met <em>Brabant</em> (Blind Auditions) The Voice Of Holland ging vrijdag 8 november van start met een gloednieuw tiende seizoen. In de eerste ronde laten kandidaten in de Blind Auditions horen wat ze in huis hebben, om de stoelen van coaches Anouk, Waylon, Lil’ Kleine en Ali B te laten draaien. Bekijk het optreden van Stan van Hoof die het nummer Brabant van Guus Meeuwis zong, in de video hierboven. Helaas draaiden de stoelen niet voor Stan zijn optreden. The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv. Meer video's Bekijk meer video's van The Voice Of Holland 2019 The Voice: Bekijk optreden Hiske Bongaarts met Grenade (Blind Auditions) Bekijk deze video » The Voice: Bekijk optreden Meike Ubbink met Alone (Blind Auditions) Bekijk deze video » The Voice: Bekijk optreden Evelyn van den Elsen met The Power Of Love (Blind Auditions) Bekijk deze video »
TV :
The Voice: Bekijk optreden Stan van Hoof met Brabant (Blind Auditions)

The Voice Of Holland ging vrijdag 8 november van start met een gloednieuw tiende seizoen. In de eerste ronde laten kandidaten in de Blind Auditions horen wat ze in huis hebben, om de stoelen van coaches Anouk, Waylon, Lil’ Kleine en Ali B te laten draaien.

Bekijk het optreden van Stan van Hoof die het nummer Brabant van Guus Meeuwis zong, in de video hierboven. Helaas draaiden de stoelen niet voor Stan zijn optreden.

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Meer video's

Bekijk meer video's van The Voice Of Holland 2019

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Bekijk optreden Stan van Hoof met Brabant (Blind Auditions) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen