Monica Geuze over breuk: "We zijn in relatietherapie geweest"

Monica Geuze over breuk: "We zijn in relatietherapie geweest"

<em>Monica Geuze</em> over breuk: &quot;We zijn in relatietherapie geweest&quot; Vlogster Monica Geuze maakte vorige week bekend niet langer samen te zijn met voetballer Lars Veldwijk. In haar nieuwste vlog gaat ze nader in op de breuk: "Het speelt al langer maar het is niet dat we er niets aan hebben gedaan." TherapieHet stel is in relatietherapie geweest en koos er begrijpelijkerwijs voor om dat niet naar buiten te brengen. "Dat is niet iets dat ik in mijn vlogs heb besproken omdat ik me er er misschien wel voor schaamde", aldus Geuze, die samen met Veldwijk een eenjarig dochtertje heeft. "Ik wilde niet aangeven dat we in therapie zaten omdat je liever niet toegeeft dat je relatie niet goed is." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar: "Er is geen sprake van ruzie" Bekijk deze video » Bonnie St. Claire: "Ik was ineens klaar met alcohol" Bekijk deze video »
Show :
Monica Geuze over breuk: "We zijn in relatietherapie geweest"

Vlogster Monica Geuze maakte vorige week bekend niet langer samen te zijn met voetballer Lars Veldwijk. In haar nieuwste vlog gaat ze nader in op de breuk: "Het speelt al langer maar het is niet dat we er niets aan hebben gedaan."

Therapie
Het stel is in relatietherapie geweest en koos er begrijpelijkerwijs voor om dat niet naar buiten te brengen. "Dat is niet iets dat ik in mijn vlogs heb besproken omdat ik me er er misschien wel voor schaamde", aldus Geuze, die samen met Veldwijk een eenjarig dochtertje heeft. "Ik wilde niet aangeven dat we in therapie zaten omdat je liever niet toegeeft dat je relatie niet goed is." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Monica Geuze over breuk: "We zijn in relatietherapie geweest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV