Vrouw trekt blouse uit en redt koala uit brandend bos

Vrouw trekt blouse uit en redt koala uit brandend bos

<em>Vrouw trekt blouse uit</em> en redt koala uit <em>brandend bos</em> De koala's in Australië zijn in groot gevaar door de bosbranden. Wanneer een voorbijganger een koala in nood ziet, twijfelt ze geen moment en schiet het beest te hulp. De heldhaftige Australische vrouw rent de bosbrand in om een koala in nood te redden en trekt haar blouse uit en pakt daarmee de koala van de boom. Ze geeft het arme beestje direct wat water. Bekijk hierboven de De Telegraaf-beelden waarin de heldhaftige dame de koala redt. Indrukwekkende beelden: Gigantische bosbranden in Californië Bekijk deze video » Harde storm verspreidt vuur in noorden Californië: "79 gebouwen verwoest" Bekijk deze video » Indrukwekkende beelden: Recordaantal bosbranden in Australië Bekijk deze video »
Nieuws :
Vrouw trekt blouse uit en redt koala uit brandend bos

De koala's in Australië zijn in groot gevaar door de bosbranden. Wanneer een voorbijganger een koala in nood ziet, twijfelt ze geen moment en schiet het beest te hulp.

De heldhaftige Australische vrouw rent de bosbrand in om een koala in nood te redden en trekt haar blouse uit en pakt daarmee de koala van de boom. Ze geeft het arme beestje direct wat water.

Bekijk hierboven de De Telegraaf-beelden waarin de heldhaftige dame de koala redt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrouw trekt blouse uit en redt koala uit brandend bos of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV