Noodsituatie Vlaardingen: 26 Verstekelingen gevonden in koelcontainer op Brits schip

Noodsituatie Vlaardingen: 26 Verstekelingen gevonden in koelcontainer op Brits schip

Noodsituatie <em>Vlaardingen</em>: 26 Verstekelingen gevonden in koelcontainer op Brits schip In een koelcontainer op de vrachtferry Britannia Seaways van DFDS in Vlaardingen zijn zo'n 26 verstekelingen gevonden. De politie spreekt van een medisch noodgeval. Hulpdiensten zijn massaal naar de haven gesneld. Hoe het met de verstekelingen gaat, is nog niet duidelijk. HulpdienstenDe verstekelingen werden gevonden in een koelcel. De boot waarop deze container stond, is inmiddels aangemeerd. Er zijn veel hulpdiensten aanwezig bij de haven. Zo is de brandweer, politie, het Rode Kruis en ambulancepersoneel ter plaatse. Het aanrijden van ambulances is inmiddels gestopt. Zoon Marga Bult brengt als dj Radical Redemption ode aan zieke vader Bekijk deze video » 'Britse Koningin Elizabeth (93) is regie over haar familie kwijt' Bekijk deze video »
Nieuws :
Noodsituatie Vlaardingen: 26 Verstekelingen gevonden in koelcontainer op Brits schip

In een koelcontainer op de vrachtferry Britannia Seaways van DFDS in Vlaardingen zijn zo'n 26 verstekelingen gevonden. De politie spreekt van een medisch noodgeval. Hulpdiensten zijn massaal naar de haven gesneld. Hoe het met de verstekelingen gaat, is nog niet duidelijk.

Hulpdiensten
De verstekelingen werden gevonden in een koelcel. De boot waarop deze container stond, is inmiddels aangemeerd. Er zijn veel hulpdiensten aanwezig bij de haven. Zo is de brandweer, politie, het Rode Kruis en ambulancepersoneel ter plaatse. Het aanrijden van ambulances is inmiddels gestopt.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Noodsituatie Vlaardingen: 26 Verstekelingen gevonden in koelcontainer op Brits schip of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen