Paleis voor een Prikkie over woonkamer in Griekse stijl gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Paleis voor een Prikkie over woonkamer in Griekse stijl gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Paleis voor een Prikkie over woonkamer in Griekse stijl gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie proberen interieurdesigners Frank en Rogier voor een woonkamer in Griekse stijl te zorgen. HittegolfIn Hengelo wonen Duncan en Angela met hun drie kinderen. Frank en Rogier en de klussers proberen ondanks de hittegolf een prachtige woonkamer te realiseren voor de familie. GrieksDat willen ze graag helemaal in de Griekse stijl. Lukt het de mannen ook deze week weer een droomhuis voor maar 250 euro te creëren? BudgetIn Paleis voor een Prikkie worden huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen omgetoverd tot een droomwoning. Paleis voor een prikkie gemist? Tot tranen toe ontroerd door droomwoning Bekijk deze video » Frank en Rogier (Paleis voor een prikkie): "Veel mensen denken dat ze het zelf kunnen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Paleis voor een Prikkie

In deze aflevering van Paleis voor een Prikkie proberen interieurdesigners Frank en Rogier voor een woonkamer in Griekse stijl te zorgen.

Hittegolf
In Hengelo wonen Duncan en Angela met hun drie kinderen. Frank en Rogier en de klussers proberen ondanks de hittegolf een prachtige woonkamer te realiseren voor de familie.

Grieks
Dat willen ze graag helemaal in de Griekse stijl. Lukt het de mannen ook deze week weer een droomhuis voor maar 250 euro te creëren?

Budget
In Paleis voor een Prikkie worden huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen omgetoverd tot een droomwoning.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paleis voor een Prikkie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV