Beth Hart treedt op bij Pauw, en Johan Derksen is groot fan

Beth Hart treedt op bij Pauw, en Johan Derksen is groot fan

<em>Beth Hart</em> treedt op bij <em>Pauw</em>, en Johan Derksen is groot fan Zangeres Beth Hart, die in ons land onder meer bekend is van het nummer 'Leave the Light On', was gisteravond bij Pauw om op te treden. Voor haar optreden verklaarde Johan Derksen openlijk de liefde aan haar, want hij houdt van artiesten met een rauw randje. Bekijk het optreden van Beth Hart in Pauw hier. Drugs en alcoholDerksen vertelt dat Hart (die er overigens gewoon bij zit) in het verleden behoorlijk wat problemen heeft gehad met drugs en alcohol, maar dat heeft volgens de voetbalanalist én muziekliefhebber ontzettend veel mooie liedjes opgeleverd. Ze heeft in diverse nummers al haar excuses gemaakt voor haar vroegere, losbandige levensstijl. Bekijk het fragment uit Pauw hierboven. Johan Derksen en René van der Gijp in verhitte discussie over gepaste straf bij racisme Bekijk deze video » Johan Derksen in discussie met Wilfred Genee: 'Waarom raak je zo geïrriteerd?' Bekijk deze video »
Talkshow :
Beth Hart treedt op bij Pauw, en Johan Derksen is groot fan

Zangeres Beth Hart, die in ons land onder meer bekend is van het nummer 'Leave the Light On', was gisteravond bij Pauw om op te treden. Voor haar optreden verklaarde Johan Derksen openlijk de liefde aan haar, want hij houdt van artiesten met een rauw randje.

Bekijk het optreden van Beth Hart in Pauw hier.

Drugs en alcohol
Derksen vertelt dat Hart (die er overigens gewoon bij zit) in het verleden behoorlijk wat problemen heeft gehad met drugs en alcohol, maar dat heeft volgens de voetbalanalist én muziekliefhebber ontzettend veel mooie liedjes opgeleverd. Ze heeft in diverse nummers al haar excuses gemaakt voor haar vroegere, losbandige levensstijl.

Bekijk het fragment uit Pauw hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beth Hart treedt op bij Pauw, en Johan Derksen is groot fan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV