Documentaire Ademtocht - De vele gevechten van Maite Hontelé gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Documentaire Ademtocht - De vele gevechten van Maite Hontelé gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Documentaire Ademtocht - De vele gevechten van Maite Hontelé gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over de koningin van de salsa in Colombia: de Nederlandse trompettiste Maite Hontelé. Andere zielZeven jaar geleden vertrok trompettiste Hontelé uit Nederland en vestigde zich in Colombia. Al van kinds af aan had Latin muziek haar aangetrokken, ze voelde dat er een andere ziel dan de Nederlandse in haar huist. Nu is ze daar en heeft haar muzikale carrière een enorme vlucht genomen. HyperventilatieIn zeven jaar tijd heeft ze een mega-sterrenstatus opgebouwd. Alles lijkt te kloppen, maar toch wringt het. Maite heeft het laatste jaar regelmatig last van aanvallen van hyperventilatie en ook meer en meer van heimwee. Ze begint zich te realiseren dat ze haar Nederlandse achtergrond heeft verwaarloosd. OntheemdDoor haar sterke verlangen thuis te horen in Colombia, is ze iets wezenlijks van zichzelf kwijtgeraakt. Ze voelt zich ontheemd, maar ze kan niet meer terug. Gaat het Maite lukken om haar verloren wortels weer terug te vinden? Taylor Swift heeft black-out en herkent haar eigen hit 'Shake It Off' niet meer Bekijk deze video » Quinten speelt Hedwig’s Theme op viool bij Superkids Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Documentaire over de koningin van de salsa in Colombia: de Nederlandse trompettiste Maite Hontelé.

Andere ziel
Zeven jaar geleden vertrok trompettiste Hontelé uit Nederland en vestigde zich in Colombia. Al van kinds af aan had Latin muziek haar aangetrokken, ze voelde dat er een andere ziel dan de Nederlandse in haar huist. Nu is ze daar en heeft haar muzikale carrière een enorme vlucht genomen.

Hyperventilatie
In zeven jaar tijd heeft ze een mega-sterrenstatus opgebouwd. Alles lijkt te kloppen, maar toch wringt het. Maite heeft het laatste jaar regelmatig last van aanvallen van hyperventilatie en ook meer en meer van heimwee. Ze begint zich te realiseren dat ze haar Nederlandse achtergrond heeft verwaarloosd.

Ontheemd
Door haar sterke verlangen thuis te horen in Colombia, is ze iets wezenlijks van zichzelf kwijtgeraakt. Ze voelt zich ontheemd, maar ze kan niet meer terug. Gaat het Maite lukken om haar verloren wortels weer terug te vinden?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ademtocht - De vele gevechten van Maite Hontelé of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV