Tim Coronel nog steeds emotioneel door exit Expeditie Robinson

Tim Coronel nog steeds emotioneel door exit Expeditie Robinson

Tim Coronel nog steeds emotioneel door exit <em>Expeditie Robinson</em> Het is al even geleden dat Expeditie Robinson werd opgenomen. Tv-kijkers weten nu pas dat Tim Coronel is weggestemd, maar ook voor de coureur zelf lijkt het als de dag van gisteren. Zijn exit raakt hem dan ook nog steeds. Balen van foutje“Natuurlijk. Als je daar in die bubbel zit”, vertelt Tim, die naar eigen zeggen vaak van huis is. “En dan vind je het altijd wel leuk als het thuisfront daar trots op is. Ik had een foutje gemaakt. Dus dan baal je daarvan en dan raakt het je. Nu ook weer”, zegt hij met tranen in zijn ogen in de video hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Tim Coronel maakt zich niet druk om felle kritiek op Expeditie Robinson Bekijk deze video » Video van zijn kinderen raakt Tom Coronel diep: "Dat zijn mijn allesjes" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Tim Coronel nog steeds emotioneel door exit Expeditie Robinson

Het is al even geleden dat Expeditie Robinson werd opgenomen. Tv-kijkers weten nu pas dat Tim Coronel is weggestemd, maar ook voor de coureur zelf lijkt het als de dag van gisteren. Zijn exit raakt hem dan ook nog steeds.

Balen van foutje
“Natuurlijk. Als je daar in die bubbel zit”, vertelt Tim, die naar eigen zeggen vaak van huis is. “En dan vind je het altijd wel leuk als het thuisfront daar trots op is. Ik had een foutje gemaakt. Dus dan baal je daarvan en dan raakt het je. Nu ook weer”, zegt hij met tranen in zijn ogen in de video hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Coronel nog steeds emotioneel door exit Expeditie Robinson of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV