Hélène Hendriks tegen Rico Verhoeven: "Men vindt je vechtstijl saai en berekenend."

Hélène Hendriks tegen Rico Verhoeven: "Men vindt je vechtstijl saai en berekenend."

Hélène Hendriks tegen <em>Rico Verhoeven</em>: &quot;Men vindt je vechtstijl saai en berekenend.&quot; Rico Verhoeven is de afgelopen dagen veelvuldig in de media te zien in de aanloop naar zijn partij met Badr Hari. Zondagavond was hij te gast bij Café Hendriks en Genee waar hij door Hélène Hendriks werd aangesproken op zijn vechstijl: "Er is weleens kritiek op jou. Men vindt het saai, berekenend en tactisch. Hoe ga je daar mee om?" Verhoeven kan zich er niet druk om maken: "Dat mag toch. Iedereen mag toch zijn mening hebben. Maar dit is hoe ik vecht." Bekijk het fragment van Café Hendriks en Genee hierboven. Bekijk ook Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht met aartsrivaal Badr Hari Bekijk deze video » Thierry Baudet over Van Basten-rel: "Nederlanders hebben erg korte lontjes" Bekijk deze video »
TV :
Hélène Hendriks tegen Rico Verhoeven: "Men vindt je vechtstijl saai en berekenend."

Rico Verhoeven is de afgelopen dagen veelvuldig in de media te zien in de aanloop naar zijn partij met Badr Hari. Zondagavond was hij te gast bij Café Hendriks en Genee waar hij door Hélène Hendriks werd aangesproken op zijn vechstijl: "Er is weleens kritiek op jou. Men vindt het saai, berekenend en tactisch. Hoe ga je daar mee om?" Verhoeven kan zich er niet druk om maken: "Dat mag toch. Iedereen mag toch zijn mening hebben. Maar dit is hoe ik vecht." Bekijk het fragment van Café Hendriks en Genee hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks tegen Rico Verhoeven: "Men vindt je vechtstijl saai en berekenend." of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen