Thierry Baudet steunt Ongehoord Nederland en brandt ‘vooringenomen’ NPO af

Thierry Baudet steunt Ongehoord Nederland en brandt ‘vooringenomen’ NPO af

Thierry Baudet steunt Ongehoord Nederland en brandt ‘vooringenomen’ NPO af Thierry Baudet is helemaal klaar met de publieke omroep en steunt daarom openlijk het nieuwe initiatief Ongehoord Nederland. “Al jaren stoor ik me aan de vooringenomen en niet-objectieve publieke omroep”, laat de politicus weten in een video. Peter R. de Vries ‘overal’Volgens Baudet richt de NPO zich veel te veel op bijvoorbeeld ‘klimaathysterie, propaganda voor Europese Unie’ en tegen Sinterklaas en Zwarte Piet. Ook laat de Forum Voor Democratie-leider weten zich eraan te storen dat Peter R. de Vries ‘overal’ bij de publieke omroep te zien is. “Daarom steun ik Ongehoord Nederland. Een nieuwe publieke omroep die het ECHTE verhaal wil vertellen”, laat Baudet weten. “Die open van geest is. Zo hard nodig, dit.” Bekijk de video van Thierry Baudet over Ongehoord Nederland in de video hierboven. Thierry Baudet: "Over vijf jaar ben ik minister-president" Bekijk deze video » Thierry Baudet over Van Basten-rel: "Nederlanders hebben erg korte lontjes" Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet steunt Ongehoord Nederland en brandt ‘vooringenomen’ NPO af

Thierry Baudet is helemaal klaar met de publieke omroep en steunt daarom openlijk het nieuwe initiatief Ongehoord Nederland. “Al jaren stoor ik me aan de vooringenomen en niet-objectieve publieke omroep”, laat de politicus weten in een video.

Peter R. de Vries ‘overal’
Volgens Baudet richt de NPO zich veel te veel op bijvoorbeeld ‘klimaathysterie, propaganda voor Europese Unie’ en tegen Sinterklaas en Zwarte Piet. Ook laat de Forum Voor Democratie-leider weten zich eraan te storen dat Peter R. de Vries ‘overal’ bij de publieke omroep te zien is. “Daarom steun ik Ongehoord Nederland. Een nieuwe publieke omroep die het ECHTE verhaal wil vertellen”, laat Baudet weten. “Die open van geest is. Zo hard nodig, dit.”

Bekijk de video van Thierry Baudet over Ongehoord Nederland in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet steunt Ongehoord Nederland en brandt ‘vooringenomen’ NPO af of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV