Ramses Shaffy-special DWDD: Maarten Heijmans zingt Laat me

Ramses Shaffy-special DWDD: Maarten Heijmans zingt Laat me

<em>Ramses Shaffy-special DWDD</em>: Maarten Heijmans zingt <em>Laat me</em> Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Ramses Shaffy overleed. Shaffy overleed op 1 december 2009. De uitzending van De Wereld Draait Door stond volledig in teken van het overlijden van de Nederlandse zanger. Maarten Heijmans mocht een van de grootste hits van Shaffy zingen: Laat Me. Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door met Maarten Heijmans hierboven. DWDD Ramses Shaffy-special: Trein naar het Noorden Bekijk deze video » Shaffy-special DWDD: Wie was Ramses Shaffy? Bekijk deze video »
Muziek :
Ramses Shaffy-special DWDD: Maarten Heijmans zingt Laat me

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Ramses Shaffy overleed. Shaffy overleed op 1 december 2009. De uitzending van De Wereld Draait Door stond volledig in teken van het overlijden van de Nederlandse zanger. Maarten Heijmans mocht een van de grootste hits van Shaffy zingen: Laat Me.

Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door met Maarten Heijmans hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ramses Shaffy-special DWDD: Maarten Heijmans zingt Laat me of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier