André Hazes zet opnieuw bijzondere tattoo in New York

André Hazes zet opnieuw bijzondere tattoo in New York

<em>André Hazes</em> zet opnieuw bijzondere tattoo in New York André Hazes is samen met zijn beste vriend en neef Djarno Hofland in New York. De zanger is dol op tattoo's en liet er kortgeleden één zetten. Hazes vond één tattoo niet genoeg en voegt er een tweede aan toe. Dit keer is het een songtekst van een van zijn favoriete bands: Guns N' Roses. Djarno vindt dat het allemaal erg lang duurt want die is in slaap gevallen, iets wat Hazes niet leuk vindt, en hij slaat hem wakker. Bekijk de Instagram Story-beelden van Shownieuws hierboven. André Hazes en Djarno Hofland maken schaatsbaan New York onveilig Bekijk deze video » André Hazes tegen Monique Westendorp over zoontje: 'Hebben we goed gedaan hoor' Bekijk deze video » André Hazes neemt nieuwe tattoo in New York Bekijk deze video » André Hazes en Monique verdrietig vanwege overlijden Oma Corrie Bekijk deze video »
Entertainment :
André Hazes zet opnieuw bijzondere tattoo in New York

André Hazes is samen met zijn beste vriend en neef Djarno Hofland in New York. De zanger is dol op tattoo's en liet er kortgeleden één zetten.

Hazes vond één tattoo niet genoeg en voegt er een tweede aan toe. Dit keer is het een songtekst van een van zijn favoriete bands: Guns N' Roses. Djarno vindt dat het allemaal erg lang duurt want die is in slaap gevallen, iets wat Hazes niet leuk vindt, en hij slaat hem wakker.

Bekijk de Instagram Story-beelden van Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes zet opnieuw bijzondere tattoo in New York of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen