Grote ravage door explosie in loods van verborgen drugslab in Weert

Grote ravage door explosie in loods van verborgen drugslab in Weert

<em>Grote ravage</em> door explosie in loods van <em>verborgen drugslab</em> in <em>Weert</em> Twee personen zijn donderdagmorgen gewond geraakt door een zware explosie en een brand in een drugslab aan de Heihuisweg in Weert. De politie heeft vier verdachten aangehouden. De ravage in het deels ingestorte drugslab is groot. De brandweer had de brand in de loods snel onder controle, het drugslab zal worden ontmanteld door een speciaal politieteam. De gewonden zijn opgenomen in het ziekenhuis. Eén man zou zwaargewond zijn. Zij zijn aangehouden. Een vierde verdachte is bij het drugslab in Weert opgepakt en zit vast, meldt Hart van Nederland. Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden over de ravage na de explosie in een drugslab in Weert.
Nieuws :
Grote ravage door explosie in loods van verborgen drugslab in Weert

Twee personen zijn donderdagmorgen gewond geraakt door een zware explosie en een brand in een drugslab aan de Heihuisweg in Weert. De politie heeft vier verdachten aangehouden. De ravage in het deels ingestorte drugslab is groot.

De brandweer had de brand in de loods snel onder controle, het drugslab zal worden ontmanteld door een speciaal politieteam. De gewonden zijn opgenomen in het ziekenhuis. Eén man zou zwaargewond zijn. Zij zijn aangehouden. Een vierde verdachte is bij het drugslab in Weert opgepakt en zit vast, meldt Hart van Nederland.

Bekijk hierboven de Hart van Nederland-beelden over de ravage na de explosie in een drugslab in Weert.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Grote ravage door explosie in loods van verborgen drugslab in Weert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV