Lubach over Klaas Dijkhoff en wachtgeld

Lubach over Klaas Dijkhoff en wachtgeld

<em>Lubach</em> over <em>Klaas Dijkhoff</em> en wachtgeld Alle fragmenten uit deze aflevering Zondag met Lubach over Grapperhaus: 'Ik moest even zeggen hoe dom ik het vond' Bekijk deze video » Lubach over angstcultuur Belastingdienst Bekijk deze video » Lubach: Bladblazers zijn stom! Bekijk deze video » Lubach over Klaas Dijkhoff en wachtgeld Bekijk deze video » Lubach over Frans Timmermans Bekijk deze video » Klaas Dijkhoff, de fractievoorzitter van de VVD, blijkt wachtgeld te krijgen. Maar sinds wanneer kan hij het woord ‘duizend’ niet meer zeggen? En hoe komt het nou dat hij zoveel wachtgeld op kan strijken? Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach over Klaas Dijkhoff en wachtgeld

Alle fragmenten uit deze aflevering

Klaas Dijkhoff, de fractievoorzitter van de VVD, blijkt wachtgeld te krijgen. Maar sinds wanneer kan hij het woord ‘duizend’ niet meer zeggen? En hoe komt het nou dat hij zoveel wachtgeld op kan strijken?

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lubach over Klaas Dijkhoff en wachtgeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV