Je Zal Het Maar Hebben: Een ochtendritueel van 3 uur

Je Zal Het Maar Hebben: Een ochtendritueel van 3 uur

<em>Je Zal Het Maar Hebben</em>: Een ochtendritueel van 3 uur In Je Zal Het Maar Hebben vertelt een dame hoe ze haar ochtenden doorbrengt. Ze doet uit de doeken hoe haar ochtendritueel gemiddeld zo’n 3 uur duurt. “Ik blijf alles herhalen tot het goed aanvoelt.” Bekijk het fragment van Je Zal Het Maar Hebben in de video hierboven. Je Zal Het Maar Hebben is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Je Zal Het Maar Hebben terugkijken bij Gids.tv. DWDD gemist? Jurre Geluk over het nieuwe seizoen van Je zal het maar hebben Bekijk deze video » Tim, Rijk en Sam Hofman onthullen de succesformule Bekijk deze video »
TV :
Je Zal Het Maar Hebben: Een ochtendritueel van 3 uur

In Je Zal Het Maar Hebben vertelt een dame hoe ze haar ochtenden doorbrengt. Ze doet uit de doeken hoe haar ochtendritueel gemiddeld zo’n 3 uur duurt. “Ik blijf alles herhalen tot het goed aanvoelt.”

Bekijk het fragment van Je Zal Het Maar Hebben in de video hierboven.

Je Zal Het Maar Hebben is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Je Zal Het Maar Hebben terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Je Zal Het Maar Hebben: Een ochtendritueel van 3 uur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen