Johan Derksen heeft het niet meer na hilarisch voetbalfilmpje

Johan Derksen heeft het niet meer na hilarisch voetbalfilmpje

<em>Johan Derksen</em> heeft het niet meer na hilarisch voetbalfilmpje Het Bavaria Zo. moment staat in de uitzending van Veronica Inside vaak garant voor flauw filmpjes en lauwe reacties, maar om een filmpje van gisteravond kon Johan Derksen hartelijk lachen. "Dit vind ik humor," aldus de analist. Het is bovendien een reden om een klassieker met Frans Adelaar weer voor de dag te halen. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Johan Derksen over Mark van Bommel: 'Goed dat dit hem overkomt' Bekijk deze video » Veronica Inside gemist? Johan Derksen zag vrouw van Andries Knevel: 'Niks mis mee!' Bekijk deze video »
TV :
Johan Derksen heeft het niet meer na hilarisch voetbalfilmpje

Het Bavaria Zo. moment staat in de uitzending van Veronica Inside vaak garant voor flauw filmpjes en lauwe reacties, maar om een filmpje van gisteravond kon Johan Derksen hartelijk lachen. "Dit vind ik humor," aldus de analist. Het is bovendien een reden om een klassieker met Frans Adelaar weer voor de dag te halen.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen heeft het niet meer na hilarisch voetbalfilmpje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV