Dancing on Ice begint zaterdag: Roy Donders kan al op één been schaatsen

Dancing on Ice begint zaterdag: Roy Donders kan al op één been schaatsen

<em>Dancing on Ice</em> begint zaterdag: Roy Donders kan al op één been schaatsen Vanaf zaterdag 7 december is Dancing on Ice te zien op SBS. Onder leiding van presentatoren Winston Gerschtanowitz en Patty Brard strijden een aantal BNers tegen elkaar op de ijsbaan. Roy Donders is een van hen en hij is er bijna klaar voor, al vindt hij het wel pittig allemaal: "Je moet aan zoveel dingen denken. Het zit nog niet allemaal in mijn systeem." Op één beenHij is tevreden met de vorderingen die hij maakt: "Vijf weken geleden kon ik alleen nog maar schaatsen en rennen. En als ik zie wat ik nu al kan: ik stap over en schaats op één been." Bekijk het fragment van Het Dancing On Ice-journaal hierboven. Bekijk ook Patty Brard gaat samen met Winston Dancing on Ice presenteren Bekijk deze video » 'Houterige' Winston Gerschtanowitz begeeft zich na 8 jaar op ijs voor ijsdans-show Dancing on Ice Bekijk deze video » Celine Huijsmans lyrisch over schaatspartner Dancing On Ice: ‘Die krijgt mij wel de lucht in’ Bekijk deze video »
TV :
Dancing on Ice begint zaterdag: Roy Donders kan al op één been schaatsen

Vanaf zaterdag 7 december is Dancing on Ice te zien op SBS. Onder leiding van presentatoren Winston Gerschtanowitz en Patty Brard strijden een aantal BNers tegen elkaar op de ijsbaan. Roy Donders is een van hen en hij is er bijna klaar voor, al vindt hij het wel pittig allemaal: "Je moet aan zoveel dingen denken. Het zit nog niet allemaal in mijn systeem."

Op één been
Hij is tevreden met de vorderingen die hij maakt: "Vijf weken geleden kon ik alleen nog maar schaatsen en rennen. En als ik zie wat ik nu al kan: ik stap over en schaats op één been." Bekijk het fragment van Het Dancing On Ice-journaal hierboven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dancing on Ice
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dancing on Ice begint zaterdag: Roy Donders kan al op één been schaatsen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV