Na harde val krijgt Adriaan van Toor fantastisch nieuws: "Altijd blijven lachen"

Na harde val krijgt Adriaan van Toor fantastisch nieuws: "Altijd blijven lachen"

Acrobaat Adriaan van Toor, bekend van het duo Bassie en Adriaan, heeft geweldig nieuws te horen gekregen. Adriaan deelt op zijn website dat hij na een bezoek aan de cardioloog in Nederland nog maar de helft van zijn medicatie hoeft te nemen.

"Conditie van mijn hart is verbeterd"
“Verder ben ik ook voor controle van mijn hart naar de cardioloog geweest. Die had goed nieuws voor me. De conditie van mijn hart is na de operatie zo verbeterd dat ik nog maar de helft van de medicijnen hoef te nemen en pas over een half jaar terug hoef te komen voor de volgende controle. Ik zeg altijd, “Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen” en heb nu ook een goede reden om heel blij te lachen”, laat Adriaan weten.

"Geopereerd en in het gips"
Een maand eerder deelde de voormalig acrobaat nog het verdrietige nieuws dat hij zijn pols had gebroken na een vervelende val. Hij moest een tijdje met zijn onderarm in het gips: “Ik gleed vorige week uit en viel met een enorme klap op mijn stenen terras. Vroeger hoorde ik na zo’n val een schaterlach uit de zaal, nu alleen gekraak. Resultaat, een gebroken pols. Die is inmiddels geopereerd en met behulp van ijzerdraad en gips ben ik daar 6 weken zoet mee…”, meldt Shownieuws.

Bekijk hieronder een Bassie & Adriaan compilatie.

Na harde val krijgt <em>Adriaan van Toor</em> fantastisch nieuws: &quot;Altijd blijven lachen&quot; Acrobaat Adriaan van Toor, bekend van het duo Bassie en Adriaan, heeft geweldig nieuws te horen gekregen. Adriaan deelt op zijn website dat hij na een bezoek aan de cardioloog in Nederland nog maar de helft van zijn medicatie hoeft te nemen. "Conditie van mijn hart is verbeterd"“Verder ben ik ook voor controle van mijn hart naar de cardioloog geweest. Die had goed nieuws voor me. De conditie van mijn hart is na de operatie zo verbeterd dat ik nog maar de helft van de medicijnen hoef te nemen en pas over een half jaar terug hoef te komen voor de volgende controle. Ik zeg altijd, “Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen” en heb nu ook een goede reden om heel blij te lachen”, laat Adriaan weten. Aad ‘Adriaan’ van Toor voelt zich weer jonger na hartoperatie Bekijk deze video » "Geopereerd en in het gips"Een maand eerder deelde de voormalig acrobaat nog het verdrietige nieuws dat hij zijn pols had gebroken na een vervelende val. Hij moest een tijdje met zijn onderarm in het gips: “Ik gleed vorige week uit en viel met een enorme klap op mijn stenen terras. Vroeger hoorde ik na zo’n val een schaterlach uit de zaal, nu alleen gekraak. Resultaat, een gebroken pols. Die is inmiddels geopereerd en met behulp van ijzerdraad en gips ben ik daar 6 weken zoet mee…”, meldt Shownieuws. Bekijk hieronder een Bassie & Adriaan compilatie. André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom" Bekijk deze video » Dancing on Ice begint zaterdag: Roy Donders kan al op één been schaatsen Bekijk deze video » Famke Louise krijgt wijnglas tegen hoofd gegooid tijdens optreden Bekijk deze video »
Nieuws :
Na harde val krijgt Adriaan van Toor fantastisch nieuws: "Altijd blijven lachen"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Na harde val krijgt Adriaan van Toor fantastisch nieuws: "Altijd blijven lachen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV