Ajacieden werken als ober op het Ajax Gala

Ajacieden werken als ober op het Ajax Gala

Ajacieden werken als ober op het <em>Ajax Gala</em> Het Ajax Gala werd maandag georganiseerd en tijdens dit evenement werd veel geld opgehaald voor de Ajax Foundation. Ook waren er bijzondere obers die eten brachten naar de obers, Ajacieden zoals Klaas-Jan Huntelaar en Sergiño Dest deden hun best om de gerechten snel en heelhuids te serveren. Bekijk beelden van het Ajax Gala in de video hierboven. Donny van de Beek werd wakker door vuurwerk: 'Was wel een aardige knalpot' Bekijk deze video » Robert Lewandowski ondervraagt Dusan Tadic over de prestaties van Ajax Bekijk deze video »
Voetbal :
Ajacieden werken als ober op het Ajax Gala

Het Ajax Gala werd maandag georganiseerd en tijdens dit evenement werd veel geld opgehaald voor de Ajax Foundation. Ook waren er bijzondere obers die eten brachten naar de obers, Ajacieden zoals Klaas-Jan Huntelaar en Sergiño Dest deden hun best om de gerechten snel en heelhuids te serveren.

Bekijk beelden van het Ajax Gala in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajacieden werken als ober op het Ajax Gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV