Marc van der Linden twijfelt aan misbruikverhaal rond ‘rare gek’ prins Andrew

Marc van der Linden twijfelt aan misbruikverhaal rond ‘rare gek’ prins Andrew

Marc van der Linden twijfelt aan misbruikverhaal rond ‘rare gek’ <em>prins Andrew</em> Marc van der Linden is bepaald geen fan van prins Andrew, maar zet wel zijn vraagtekens bij het verhaal van Virginia Roberts dat ze door hem is misbruikt. De royaltykenner twijfelt aan haar verhaal doordat er nooit enige vorm van bewijs is getoond. ‘Ze hadden hem aan de kant moeten zetten’Toch laat Van der Linden duidelijk merken dat hij prins Andrew niet verdedigt. “Ik vind het de domste rare gek die er rondloopt die beter het koningshuis kwijt is, ze hadden hem echt aan de kant moeten zetten. Maar ik vind dit meisje al jarenlang dit verhaal vertellen zonder dat er ooit iets wordt toegevoegd.” Bekijk de hele discussie over prins Andrew in de studio van RTL Boulevard hierboven. Virginia Roberts over prins Andrew: 'Hij weet wat er is gebeurd' Bekijk deze video » Virginia Roberts vraagt steun van Britten: "Ik ben drie keer misbruikt door prins Andrew!" Bekijk deze video »
Royals :
Marc van der Linden twijfelt aan misbruikverhaal rond ‘rare gek’ prins Andrew

Marc van der Linden is bepaald geen fan van prins Andrew, maar zet wel zijn vraagtekens bij het verhaal van Virginia Roberts dat ze door hem is misbruikt. De royaltykenner twijfelt aan haar verhaal doordat er nooit enige vorm van bewijs is getoond.

‘Ze hadden hem aan de kant moeten zetten’
Toch laat Van der Linden duidelijk merken dat hij prins Andrew niet verdedigt. “Ik vind het de domste rare gek die er rondloopt die beter het koningshuis kwijt is, ze hadden hem echt aan de kant moeten zetten. Maar ik vind dit meisje al jarenlang dit verhaal vertellen zonder dat er ooit iets wordt toegevoegd.”

Bekijk de hele discussie over prins Andrew in de studio van RTL Boulevard hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden twijfelt aan misbruikverhaal rond ‘rare gek’ prins Andrew of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen