Montana Meiland dolgelukkig: wijnen vallen in de prijzen

Montana Meiland dolgelukkig: wijnen vallen in de prijzen

<em>Montana Meiland</em> dolgelukkig: wijnen vallen in de prijzen De Chateau Meiland-wijnen liggen nog niet in de winkel, maar hebben toch al grote indruk gemaakt. De wijnen van Martien Meiland zij nnu al in de prijzen gevallen. De Franse wijngids Gibert & Gaillard heeft namelijk prijzen uitgedeeld aan de wijnlijn van de kasteelheer. Montana Meiland was door het dolle heen toen ze het nieuws hoorde. Bekijk de beelden van Shownieuws over de wijnen van de Meilandjes hierboven. Huisvriendin Caroline en Martien Meiland hebben al tijden geen contact meer Bekijk deze video » Chateau Meiland krijgt transfomatie tot winter wonderland! Bekijk deze video »
Entertainment :
Montana Meiland dolgelukkig: wijnen vallen in de prijzen

De Chateau Meiland-wijnen liggen nog niet in de winkel, maar hebben toch al grote indruk gemaakt. De wijnen van Martien Meiland zij nnu al in de prijzen gevallen. De Franse wijngids Gibert & Gaillard heeft namelijk prijzen uitgedeeld aan de wijnlijn van de kasteelheer. Montana Meiland was door het dolle heen toen ze het nieuws hoorde.

Bekijk de beelden van Shownieuws over de wijnen van de Meilandjes hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Montana Meiland dolgelukkig: wijnen vallen in de prijzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV