Bijzondere Top 2000-lobby: stem Normaal de lijst in met 'De boer dat is de keerl'

Bijzondere Top 2000-lobby: stem Normaal de lijst in met 'De boer dat is de keerl'

Bijzondere Top 2000-lobby: stem Normaal de lijst in met 'De boer dat is de keerl' Het zal je niet ontgaan zijn dat de boeren allesbehalve tevreden zijn met de landelijke politiek en het beeld dat van hun sector wordt geschetst. Daarom is er een flinke lobby aan de gang om het nummer 'De boer dat is de keerl' van Normaal de Top 2000 in te krijgen. Dat is echter niet het enige lied waarvoor gelobbyd wordt: ook voor een nummer als 'O, o Den Haag' is een lobby gaande. Je kunt nog tot 17.00 uur op zaterdag 7 december je stem uitbrengen voor de Top 2000. Bekijk de reportage van Editie NL hierboven. Top 2000 Stemweek weer geopend: "We hebben een noodplan" Bekijk deze video » Top 2000 Radio 2-dj's voorspellen hoge binnenkomers Bekijk deze video »
Muziek :
Bijzondere Top 2000-lobby: stem Normaal de lijst in met 'De boer dat is de keerl'

Het zal je niet ontgaan zijn dat de boeren allesbehalve tevreden zijn met de landelijke politiek en het beeld dat van hun sector wordt geschetst. Daarom is er een flinke lobby aan de gang om het nummer 'De boer dat is de keerl' van Normaal de Top 2000 in te krijgen. Dat is echter niet het enige lied waarvoor gelobbyd wordt: ook voor een nummer als 'O, o Den Haag' is een lobby gaande.

Je kunt nog tot 17.00 uur op zaterdag 7 december je stem uitbrengen voor de Top 2000. Bekijk de reportage van Editie NL hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere Top 2000-lobby: stem Normaal de lijst in met 'De boer dat is de keerl' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV