Mr. Frank Visser Rijdt Visite: ‘Ik zou zijn hoofd in die stront willen douwen!’

Mr. Frank Visser Rijdt Visite: ‘Ik zou zijn hoofd in die stront willen douwen!’

<em>Mr. Frank Visser Rijdt Visite</em>: ‘Ik zou zijn hoofd in die stront willen douwen!’ Marjorie klopt aan bij Mr. Frank Visser omdat ze wil dat haar buurman zijn balkon opruimt. “Er ligt een strontlaag, ik denk van 10 centimeter. Je ziet niet eens een stukje beton meer. Het is gewoon walgelijk. Gewoon om van te kotsen”, aldus Marjorie. “Ik zou zo zijn hoofd in die stront willen douwen!” Bekijk het fragment van de uitzending van Mr. Frank Visser Rijdt Visite van vanavond alvast hierboven. Mr. Frank Visser Rijdt Visite is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Mr. Frank Visser Rijdt Visite terugkijken bij Gids.tv. Zien: Mr. Frank Visser houdt snelheidscontrole in woonwijk Bekijk deze video » Man gooit baksteen door autoruit als ze te hard rijden: "Hopen dat die snoeihard binnenkomt" Bekijk deze video »

Marjorie klopt aan bij Mr. Frank Visser omdat ze wil dat haar buurman zijn balkon opruimt. “Er ligt een strontlaag, ik denk van 10 centimeter. Je ziet niet eens een stukje beton meer. Het is gewoon walgelijk. Gewoon om van te kotsen”, aldus Marjorie. “Ik zou zo zijn hoofd in die stront willen douwen!”

Bekijk het fragment van de uitzending van Mr. Frank Visser Rijdt Visite van vanavond alvast hierboven.

Mr. Frank Visser Rijdt Visite is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Mr. Frank Visser Rijdt Visite terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser Rijdt Visite: ‘Ik zou zijn hoofd in die stront willen douwen!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier