Al tien jaar vecht de familie van Eline Melters tegen het OM: "Het was geen zelfmoord"

Al tien jaar vecht de familie van Eline Melters tegen het OM: "Het was geen zelfmoord"

Al tien jaar vecht de familie van <em>Eline Melters</em> tegen het OM: &quot;Het was geen <em>zelfmoord</em>&quot; Tien jaar geleden werd de 23-jarige Eline Melters dood gevonden op het veldje voor de kerk. Justitie verklaarde dat het zelfmoord was en zichzelf drie keer in haar hart heeft gestoken. De familie eist al jaren lang inzage in het strafdossier omdat ze er niks van geloven. Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de familie van Eline Melters. Man doodgestoken in Hoogvliet, aanleiding is nog onbekend Bekijk deze video » Vrouwelijke bevolking van Leiden voelt zich onveilig na een aanranding Bekijk deze video » Wil Boszhard probeert vrede te stichten in Utopia: "Wees een beetje liever voor elkaar" Bekijk deze video »
Nieuws :
Al tien jaar vecht de familie van Eline Melters tegen het OM: "Het was geen zelfmoord"

Tien jaar geleden werd de 23-jarige Eline Melters dood gevonden op het veldje voor de kerk. Justitie verklaarde dat het zelfmoord was en zichzelf drie keer in haar hart heeft gestoken. De familie eist al jaren lang inzage in het strafdossier omdat ze er niks van geloven.

Bekijk hierboven het hele verslag van Hart van Nederland over de familie van Eline Melters.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Al tien jaar vecht de familie van Eline Melters tegen het OM: "Het was geen zelfmoord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen