Quinty Trustfull presenteert Koffietijd met dochter Moïse: "Bijzonder"

Quinty Trustfull presenteert Koffietijd met dochter Moïse: "Bijzonder"

Quinty Trustfull presenteert <em>Koffietijd</em> met dochter Moïse: &quot;Bijzonder&quot; Quinty Trustfull beleefde vrijdag een wel heel bijzondere aflevering van Koffietijd. Niemand minder dan haar dochter Moïse was namelijk haar co-presentator. "Wat was dit bijzonder en fijn om te doen", aldus de presentatrice. Trotse moederZe prijst de wijze waarop haar dochter het deed: "Lieverd je hebt het echt super gedaan, lekker jezelf, geïnteresseerd, warm en lief. Precies zoals je bent." Het was overigens niet het idee van Trustfull zelf om haar dochter naast zich te zetten. Ze bedankt namelijk de eindredactie, die met het idee kwamen. Bekijk hierboven hoe moeder en dochter de zussen Van Lexmond interviewen over hun Moon Calendar. Hieronder zie je foto's van de uitzending. Bekijk ook Dochter Quinty Trustfull opent eigen kledingwinkel By Moïse Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs Bekijk deze video » Amalia 16 jaar: "Misschien geeft Máxima wel een surpriseparty" Bekijk deze video »
TV :
Quinty Trustfull presenteert Koffietijd met dochter Moïse: "Bijzonder"

Quinty Trustfull beleefde vrijdag een wel heel bijzondere aflevering van Koffietijd. Niemand minder dan haar dochter Moïse was namelijk haar co-presentator. "Wat was dit bijzonder en fijn om te doen", aldus de presentatrice.

Trotse moeder
Ze prijst de wijze waarop haar dochter het deed: "Lieverd je hebt het echt super gedaan, lekker jezelf, geïnteresseerd, warm en lief. Precies zoals je bent." Het was overigens niet het idee van Trustfull zelf om haar dochter naast zich te zetten. Ze bedankt namelijk de eindredactie, die met het idee kwamen. Bekijk hierboven hoe moeder en dochter de zussen Van Lexmond interviewen over hun Moon Calendar. Hieronder zie je foto's van de uitzending.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Quinty Trustfull presenteert Koffietijd met dochter Moïse: "Bijzonder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen