Klaas Jan Huntelaar in de basis tegen Willem II

Klaas Jan Huntelaar in de basis tegen Willem II

<em>Klaas Jan Huntelaar</em> in de basis tegen <em>Willem II</em> Klaas Jan Huntelaar en Sergiño Dest staan vanavond in de basis bij Ajax. In eigen stadion is Dest weer officieel terug in de basis. Hij vervangt daarmee Mazraoui. Huntelaar staat in de diepe spits omdat zowel Promes als Neres ontbreken. Ook Noa Lang is weer onderdeel van de basiself. Bekijk de gehele opstelling van Ajax hierboven. Bekijk hier de samenvatting van Ajax - Willem II. Ajacieden werken als ober op het Ajax Gala Bekijk deze video » Joël Veltman bij Andy van der Meijde in de auto: 'Ik hou van kleedkamerhumor' Bekijk deze video »
Voetbal :
Klaas Jan Huntelaar in de basis tegen Willem II

Klaas Jan Huntelaar en Sergiño Dest staan vanavond in de basis bij Ajax. In eigen stadion is Dest weer officieel terug in de basis. Hij vervangt daarmee Mazraoui. Huntelaar staat in de diepe spits omdat zowel Promes als Neres ontbreken. Ook Noa Lang is weer onderdeel van de basiself.

Bekijk de gehele opstelling van Ajax hierboven. Bekijk hier de samenvatting van Ajax - Willem II.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klaas Jan Huntelaar in de basis tegen Willem II of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen