Bijna uitgezette Daniël Buter: "Rollercoaster van emoties"

Bijna uitgezette Daniël Buter: "Rollercoaster van emoties"

Bijna uitgezette <em>Daniël Buter</em>: &quot;Rollercoaster van emoties&quot; De 19-jarige Amsterdammer Daniël Buter, die dreigde te worden uitgezet naar de Dominicaanse Republiek, is weer vrij nadat hij vier weken in een detentiecentrum zat. Hij praat erover met Jeroen Pauw: "Ik moest me echt realiseren, ik zit gewoon vast. Het was echt een rollercoaster, ook van emoties." Bekijk het fragment van Pauw hierboven. Bekijk ook Jamai Loman denkt dat RTL de stekker uit zijn programma trekt Bekijk deze video » Amalia is 16 en straalt op nieuwe foto die Willem-Alexander maakte Bekijk deze video » Beau schreeuwt het uit vanwege truc Victor Mids Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijna uitgezette Daniël Buter: "Rollercoaster van emoties"

De 19-jarige Amsterdammer Daniël Buter, die dreigde te worden uitgezet naar de Dominicaanse Republiek, is weer vrij nadat hij vier weken in een detentiecentrum zat. Hij praat erover met Jeroen Pauw: "Ik moest me echt realiseren, ik zit gewoon vast. Het was echt een rollercoaster, ook van emoties." Bekijk het fragment van Pauw hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijna uitgezette Daniël Buter: "Rollercoaster van emoties" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV