Bridget Maasland deelt vlog van Disneyland Paris trip: bekijk de beelden

Bridget Maasland deelt vlog van Disneyland Paris trip: bekijk de beelden

<em>Bridget Maasland</em> deelt vlog van <em>Disneyland Paris</em> trip: bekijk de beelden Bridget Maasland is met haar zoon Mees uitgenodigd om de opening van de attractie van The Lion King in Disneyland Paris bij te wonen. The Lion King is natuurlijk niet het enige wat op het programma staat. Bridget was ook met haar vriend André Hazes op stap. Het verliefde stel vierden de liefde in de stad van de liefde. Bekijk hieronder een kiekje van het showbizz koppel, dat Maasland eerder deze week deelde op Instagram: Benieuwd naar de Disneyland Paris trip video? Bekijk de vlog bovenaan dit artikel of ga naar de video op haar YouTube kanaal: Family trip naar Disneyland Paris - Parijs vlog #1. Glennis Grace valt André Hazes aan vanwege Zwarte Piet: "Mijn hart huilt..." Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland vermaken zich in Parijs Bekijk deze video » Bridget bezoekt optreden André Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland deelt vlog van Disneyland Paris trip: bekijk de beelden

Bridget Maasland is met haar zoon Mees uitgenodigd om de opening van de attractie van The Lion King in Disneyland Paris bij te wonen. The Lion King is natuurlijk niet het enige wat op het programma staat. Bridget was ook met haar vriend André Hazes op stap. Het verliefde stel vierden de liefde in de stad van de liefde. Bekijk hieronder een kiekje van het showbizz koppel, dat Maasland eerder deze week deelde op Instagram:

Benieuwd naar de Disneyland Paris trip video? Bekijk de vlog bovenaan dit artikel of ga naar de video op haar YouTube kanaal: Family trip naar Disneyland Paris - Parijs vlog #1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland deelt vlog van Disneyland Paris trip: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen