Lubach maakt Zondag met Lubach: Heimwee

Lubach maakt Zondag met Lubach: Heimwee

<em>Lubach</em> maakt <em>Zondag met Lubach: Heimwee</em> Zondag met Lubach maakt in zijn promo voor de uitzending van vanavond een speciale editie van Zondag met Lubach: Heimwee. Bekijk de grappige promo hierboven. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Lubach maakt Zondag met Lubach: Heimwee Bekijk deze video » Lubach onthult wéér Songfestival-nieuwtje Bekijk deze video » Lubach voorspelt tweede Hongerwinter met boerenprotest Bekijk deze video » Lubach over Duindorp en haar problemen (én oplossingen) Bekijk deze video » Lubach pleit voor treinbonus: Treinschaamte is het nieuwe vliegschaamte Bekijk deze video »
TV :
Lubach maakt Zondag met Lubach: Heimwee

Zondag met Lubach maakt in zijn promo voor de uitzending van vanavond een speciale editie van Zondag met Lubach: Heimwee. Bekijk de grappige promo hierboven.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lubach maakt Zondag met Lubach: Heimwee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen