Eva Cleven tweede finalist Expeditie Robinson na titanenstrijd met Shary-An Nivillac

Eva Cleven tweede finalist Expeditie Robinson na titanenstrijd met Shary-An Nivillac

<em>Eva Cleven</em> tweede finalist <em>Expeditie Robinson</em> na titanenstrijd met Shary-An Nivillac Eva Cleven mag dan wel verloren hebben van Hugo Kennis in de eerste strijd om een finaleplek, ze krijgt een tweede kans. Samen met Eva Koreman, Mariana Verkerk en Shary-An Nivillac moet ze een even simpele als zware proef doen: in een hoek van 90 graden zitten en het zo lang mogelijk volhouden. Een titanenstrijd met Shary-An volgt, en Eva Cleven wint na bijna 17 minuten zitten. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Nicolette Kluijver heeft de slappe lach en cameraman "wordt gek" Bekijk deze video » Dit zijn de finalisten van Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video » Hugo Kennis verslaat Eva Cleven en is eerste finalist Expeditie Robinson 2019 Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Eva Cleven tweede finalist Expeditie Robinson na titanenstrijd met Shary-An Nivillac

Eva Cleven mag dan wel verloren hebben van Hugo Kennis in de eerste strijd om een finaleplek, ze krijgt een tweede kans. Samen met Eva Koreman, Mariana Verkerk en Shary-An Nivillac moet ze een even simpele als zware proef doen: in een hoek van 90 graden zitten en het zo lang mogelijk volhouden. Een titanenstrijd met Shary-An volgt, en Eva Cleven wint na bijna 17 minuten zitten.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eva Cleven tweede finalist Expeditie Robinson na titanenstrijd met Shary-An Nivillac of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen