Kijk LIVE naar de aankondiging van de Golden Globe-nominaties

Kijk LIVE naar de aankondiging van de Golden Globe-nominaties

Op maandag 9 december worden de nominaties van de Golden Globes aangekondigd in een livestream van de organisatie. Welke films en tv-series gaan kans maken op de op één na belangrijkste prijzen (na de Oscars en de Emmy's)?

Bekijk hier het overzicht van de genomineerden.

Voorspellingen
Al maanden worden er voorspellingen gedaan door kenners: welke films en series zullen kans gaan maken op de bekende prijzen? Het is al bekend dat Tom Hanks en Ellen DeGeneres allebei een speciale oeuvreprijs krijgen voor hun bijdragen aan de film- en tv-wereld, maar de rest van de categorieën wordt vandaag bekend.

Je kunt op maandag 9 december vanaf 14.00 uur via een livestream op de website van de Golden Globes kijken naar de aankondiging van de nominaties. Bekijk hieronder een laatste voorspelling van twee online kenners.

Kijk LIVE naar de aankondiging van de <em>Golden Globe</em>-nominaties Op maandag 9 december worden de nominaties van de Golden Globes aangekondigd in een livestream van de organisatie. Welke films en tv-series gaan kans maken op de op één na belangrijkste prijzen (na de Oscars en de Emmy's)? Bekijk hier het overzicht van de genomineerden. VoorspellingenAl maanden worden er voorspellingen gedaan door kenners: welke films en series zullen kans gaan maken op de bekende prijzen? Het is al bekend dat Tom Hanks en Ellen DeGeneres allebei een speciale oeuvreprijs krijgen voor hun bijdragen aan de film- en tv-wereld, maar de rest van de categorieën wordt vandaag bekend. Je kunt op maandag 9 december vanaf 14.00 uur via een livestream op de website van de Golden Globes kijken naar de aankondiging van de nominaties. Bekijk hieronder een laatste voorspelling van twee online kenners.
Live :
Kijk LIVE naar de aankondiging van de Golden Globe-nominaties
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar de aankondiging van de Golden Globe-nominaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen