Jeroen Pauw: "Door de overstap van Eva Jinek heb ik besloten nu te stoppen"

Jeroen Pauw: "Door de overstap van Eva Jinek heb ik besloten nu te stoppen"

<em>Jeroen Pauw</em>: &quot;Door de overstap van <em>Eva Jinek</em> heb ik besloten nu te stoppen&quot; Een bijzondere dag voor Jeroen Pauw, vandaag. Niet alleen kondigde hij aan dat hij over twee weken definitief stopt met zijn talkshow, ook werd hij uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar. Pauw zegt over zijn afscheid: "Het vertrek van Eva Jinek naar RTL heeft eraan bijgedragen dat ik nu stop." OnrustTegenover RTL Boulevard zegt Pauw blij te zijn met de prijs, maar moet hij natuurlijk ook vragen beantwoorden over zijn naderende afscheid. De presentator biecht op dat hij zelfs in de tijd van Pauw & Witteman al regelmatig zei: "Paul, zullen we er volgend jaar mee stoppen?" Naar eigen zeggen het gevolg van een zekere onrust die in hem zit. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Opvolgers Eva Jinek bekend: Sophie Hilbrand, Tijs van den Brink, Charles Groenhuijsen en anderen Bekijk deze video » Jeroen Pauw stopt: bekijk hier de opmerkelijkste momenten uit zijn talkshow Bekijk deze video » Jeroen Pauw stopt: bekijk hoogtepunten met o.a. treitervlogger Zaandam Bekijk deze video »
TV :
Jeroen Pauw: "Door de overstap van Eva Jinek heb ik besloten nu te stoppen"

Een bijzondere dag voor Jeroen Pauw, vandaag. Niet alleen kondigde hij aan dat hij over twee weken definitief stopt met zijn talkshow, ook werd hij uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar. Pauw zegt over zijn afscheid: "Het vertrek van Eva Jinek naar RTL heeft eraan bijgedragen dat ik nu stop."

Onrust
Tegenover RTL Boulevard zegt Pauw blij te zijn met de prijs, maar moet hij natuurlijk ook vragen beantwoorden over zijn naderende afscheid. De presentator biecht op dat hij zelfs in de tijd van Pauw & Witteman al regelmatig zei: "Paul, zullen we er volgend jaar mee stoppen?" Naar eigen zeggen het gevolg van een zekere onrust die in hem zit.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jeroen Pauw: "Door de overstap van Eva Jinek heb ik besloten nu te stoppen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen