Rico gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rico gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Rico gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is nog maar twee weken tot Rico Verhoevens titelgevecht tegen Badr Hari. De hype werkt toe naar een climax. Dat is te zien in deze aflevering van de realityserie RICO. PR-verzoekenKickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. Nu het gevecht steeds dichterbij komt, wordt zelfs zijn vrouw Jacky voortdurend gebeld met PR-verzoeken voor haar man. GastrolIn Manchester traint Rico ondertussen met een absolute toptrainer. En tussen de bedrijven door heeft 'ie een gastrol in 'Undercover' en staat hij natuurlijk stil bij de sterfdag van zijn vader. Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht Badr Hari: ‘Je voelt dat het allemaal goed zit’ Bekijk deze video » RICO gemist? Martin Garrix probeert Rico Verhoeven stiekem hamburgers te voeren Bekijk deze video »
Uitzending :
Rico

Het is nog maar twee weken tot Rico Verhoevens titelgevecht tegen Badr Hari. De hype werkt toe naar een climax. Dat is te zien in deze aflevering van de realityserie RICO.

PR-verzoeken
Kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. Nu het gevecht steeds dichterbij komt, wordt zelfs zijn vrouw Jacky voortdurend gebeld met PR-verzoeken voor haar man.

Gastrol
In Manchester traint Rico ondertussen met een absolute toptrainer. En tussen de bedrijven door heeft 'ie een gastrol in 'Undercover' en staat hij natuurlijk stil bij de sterfdag van zijn vader.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rico of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV