Nieuwe opgedoken foto maakt problemen prins Andrew nog groter

Nieuwe opgedoken foto maakt problemen prins Andrew nog groter

Nieuwe opgedoken foto maakt problemen <em>prins Andrew</em> nog groter Prins Andrew zit nog dieper in de problemen door een nieuwe foto die is opgedoken. Hierop zijn de omstreden Jeffrey Epstein en Harvey Weinstein te zien op een feestje van de Britse prins. Andrew is momenteel verwikkeld in een groot misbruikverhaal en heeft zijn koninklijke taken al neergelegd. Bekijk de foto die het schandaal rond prins Andrew alleen nog maar groter maakt en het item van RTL Boulevard hierover in de video hierboven. Marc van der Linden over ophef na interview prins Andrew Bekijk deze video » Queen Elizabeth cancelt 60e verjaardagsfeest prins Andrew Bekijk deze video »
Royals :
Nieuwe opgedoken foto maakt problemen prins Andrew nog groter

Prins Andrew zit nog dieper in de problemen door een nieuwe foto die is opgedoken. Hierop zijn de omstreden Jeffrey Epstein en Harvey Weinstein te zien op een feestje van de Britse prins. Andrew is momenteel verwikkeld in een groot misbruikverhaal en heeft zijn koninklijke taken al neergelegd.

Bekijk de foto die het schandaal rond prins Andrew alleen nog maar groter maakt en het item van RTL Boulevard hierover in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe opgedoken foto maakt problemen prins Andrew nog groter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen