Ook Mariska weggestemd uit Utopia: ‘Ik ben echt van mezelf gaan houden’

Ook Mariska weggestemd uit Utopia: ‘Ik ben echt van mezelf gaan houden’

Ook Mariska weggestemd uit <em>Utopia</em>: ‘Ik ben echt van mezelf gaan houden’ Het einde van Utopia is in zicht en momenteel worden er aan de lopende band bewoners naar huis gestuurd. Deze keer waren Merel en Mariska genomineerd en uiteindelijk kreeg Mariska te weinig positieve stemmen van haar medebewoners en moest ze Utopia verlaten. Emotionele afscheidsspeechBij haar afscheidsspeech krijgt Mariska het even moeilijk en vecht ze tegen haar tranen. “Ik ben echt van mezelf gaan houden”, vertelt ze. “Dankjewel daarvoor. Ik ga jullie missen. Hou het lief alsjeblieft met elkaar. Het wordt een battle nu 1-op-1 maar alsjeblieft blijft dicht bij jezelf en voer hem niet te hard.” Bekijk het afscheid van Mariska in Utopia in de video hierboven. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Jessie moet Utopia verlaten: Bekijk de eliminatie Bekijk deze video » Ook Mylène verlaat Utopia na nieuwe onverwachte eliminatieronde Bekijk deze video »
Utopia :
Ook Mariska weggestemd uit Utopia: ‘Ik ben echt van mezelf gaan houden’

Het einde van Utopia is in zicht en momenteel worden er aan de lopende band bewoners naar huis gestuurd. Deze keer waren Merel en Mariska genomineerd en uiteindelijk kreeg Mariska te weinig positieve stemmen van haar medebewoners en moest ze Utopia verlaten.

Emotionele afscheidsspeech
Bij haar afscheidsspeech krijgt Mariska het even moeilijk en vecht ze tegen haar tranen. “Ik ben echt van mezelf gaan houden”, vertelt ze. “Dankjewel daarvoor. Ik ga jullie missen. Hou het lief alsjeblieft met elkaar. Het wordt een battle nu 1-op-1 maar alsjeblieft blijft dicht bij jezelf en voer hem niet te hard.”

Bekijk het afscheid van Mariska in Utopia in de video hierboven.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ook Mariska weggestemd uit Utopia: ‘Ik ben echt van mezelf gaan houden’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen