Klimaatactiviste Greta Thunberg door Time benoemd tot Persoon Van Het Jaar 2019

Klimaatactiviste Greta Thunberg door Time benoemd tot Persoon Van Het Jaar 2019

Klimaatactiviste <em>Greta Thunberg</em> door Time benoemd tot Persoon Van Het Jaar 2019 Greta Thunberg is door Time Magazine verkozen tot Persoon Van Het Jaar 2019. Ze is de jongste persoon ooit die deze titel heeft gekregen. Volgens het Amerikaanse blad Time heeft Greta de grootste bijdrage geleverd om de klimaatcrisis wereldwijd op de kaart te zetten. De jongedame staat op de voorkant van Time Magazine, met als ondertitel ‘the power of youth’. Bekijk Thunberg in actie in de video hierboven. Greta Thunberg: "Ik wist dat Trump iets over mij zou gaan zeggen" Bekijk deze video » Prins Harry: "Iedereen heeft een Greta Thunberg nodig" Bekijk deze video »
Nieuws :
Klimaatactiviste Greta Thunberg door Time benoemd tot Persoon Van Het Jaar 2019

Greta Thunberg is door Time Magazine verkozen tot Persoon Van Het Jaar 2019. Ze is de jongste persoon ooit die deze titel heeft gekregen. Volgens het Amerikaanse blad Time heeft Greta de grootste bijdrage geleverd om de klimaatcrisis wereldwijd op de kaart te zetten. De jongedame staat op de voorkant van Time Magazine, met als ondertitel ‘the power of youth’.

Bekijk Thunberg in actie in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klimaatactiviste Greta Thunberg door Time benoemd tot Persoon Van Het Jaar 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen