Derde seizoen Bevallen met... opnieuw met Bobbi Eden

Derde seizoen Bevallen met... opnieuw met Bobbi Eden

Derde seizoen <em>Bevallen met...</em> opnieuw met <em>Bobbi Eden</em> Bobbi Eden neemt wederom een kijkje in de wereld van de verloskunde. Eden, die vorig jaar net als Monica Geuze, Marly van der Velden en Fatima Moreira de Melo meedeed aan het tweede seizoen van het TLC-programma Bevallen met..., doet dit nogmaals in Bevallen met Bobbi. De nieuwe reeks is vanaf maart volgend jaar te zien bij TLC. "Ik ben gek op baby's"Bobbi Eden is moeder van een zoon en vindt dat het bevallingsprogramma haar op het lijf is geschreven: "Het is altijd al een droom geweest om een eigen programma te maken en ik ben gek op baby’s en kinderen. Wat ik ook zo leuk vind, is dat het om echte en bijzondere verhalen gaat", vertelt ze aan RTL Boulevard. "Ik vind het geweldig en een eer dat ik gevraagd ben voor een nieuw seizoen van dit mooie programma en ik kijk ernaar uit om moeders bij te staan tijdens dit bijzondere moment in hun leven", aldus Bobbi. Het derde seizoen van het programma Bevallen met... is vanaf maart volgend jaar te zien bij TLC. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van Bevallen met... terugkijken bij Gids.tv. Bobbi Eden lanceert alweer haar derde haakboek: "Ik word er heel ontspannen van" Bekijk deze video » Zoontje Bobbi Eden maakt lampion van rockband Kiss Bekijk deze video » Zoontje Bobbi Eden is klaar voor Sinterklaas en laat zijn gitaarkunsten zien Bekijk deze video »
TV :
Derde seizoen Bevallen met... opnieuw met Bobbi Eden

Bobbi Eden neemt wederom een kijkje in de wereld van de verloskunde. Eden, die vorig jaar net als Monica Geuze, Marly van der Velden en Fatima Moreira de Melo meedeed aan het tweede seizoen van het TLC-programma Bevallen met..., doet dit nogmaals in Bevallen met Bobbi. De nieuwe reeks is vanaf maart volgend jaar te zien bij TLC.

"Ik ben gek op baby's"
Bobbi Eden is moeder van een zoon en vindt dat het bevallingsprogramma haar op het lijf is geschreven: "Het is altijd al een droom geweest om een eigen programma te maken en ik ben gek op baby’s en kinderen. Wat ik ook zo leuk vind, is dat het om echte en bijzondere verhalen gaat", vertelt ze aan RTL Boulevard.

"Ik vind het geweldig en een eer dat ik gevraagd ben voor een nieuw seizoen van dit mooie programma en ik kijk ernaar uit om moeders bij te staan tijdens dit bijzondere moment in hun leven", aldus Bobbi.

Het derde seizoen van het programma Bevallen met... is vanaf maart volgend jaar te zien bij TLC. Je kunt vanaf dan alle fragmenten en afleveringen van Bevallen met... terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Derde seizoen Bevallen met... opnieuw met Bobbi Eden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen