Bijzonder: IJsbeertweeling geboren in Ouwehands Dierenpark

Bijzonder: IJsbeertweeling geboren in Ouwehands Dierenpark

Bijzonder: <em>IJsbeertweeling</em> geboren in <em>Ouwehands Dierenpark</em> Bijzondere beelden uit Ouwehands Dierenpark in Rhenen waar 27 november een ijsbeertweeling is geboren. Moeder en haar jongen verblijven een aantal maanden in de kraamkamer. In het voorjaar van 2020 is de tweeling klaar om voor het eerst naar buiten te gaan. Bekijk hierboven de beelden van de IJsbeertweeling in het Ouwehands Dierenpark. Hoofdrolspelers Het Echte Leven In De Dierentuin praten over succes bij Jinek Bekijk deze video » Chimpansee-jong zet eerste stapjes in DierenPark Amersfoort Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzonder: IJsbeertweeling geboren in Ouwehands Dierenpark

Bijzondere beelden uit Ouwehands Dierenpark in Rhenen waar 27 november een ijsbeertweeling is geboren. Moeder en haar jongen verblijven een aantal maanden in de kraamkamer. In het voorjaar van 2020 is de tweeling klaar om voor het eerst naar buiten te gaan.

Bekijk hierboven de beelden van de IJsbeertweeling in het Ouwehands Dierenpark.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder: IJsbeertweeling geboren in Ouwehands Dierenpark of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen