Nieuw rechercheduo Baantjer het Begin: Waldemar Torenstra en Yannick Jozefzoon bij Beau

Nieuw rechercheduo Baantjer het Begin: Waldemar Torenstra en Yannick Jozefzoon bij Beau

Nieuw rechercheduo <em>Baantjer het Begin</em>: <em>Waldemar Torenstra</em> en <em>Yannick Jozefzoon</em> bij <em>Beau</em> Baantjer komt terug en Piet Römer en Victor Reinier krijgen goede vervangers. Het nieuwe rechercheduo: Waldemar Torenstra en Yannick Jozefzoon zijn de nieuwe sterren van Baantjer het Begin. Al is het voor Waldemar niet zijn eerste rol in Baantjer. De acteur vertelt erover in de late night talkshow Beau : "Heb ik lang niet gezien dit, ontzettend grappig", zegt Waldemar enthousiast na het zien van de oude scène. Bekijk hierboven het gesprek over Baantjer met het nieuwe rechercheduo Waldemar en Yannick. Waldemar Torenstra en Sophie Hilbrand hebben nog steeds geen trouwdatum Bekijk deze video » Eerste beelden Verborgen Verleden van Nederland Bekijk deze video » Verborgen Verleden van Nederland: Waldemar Torenstra bezoekt Paleis Soestdijk Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuw rechercheduo Baantjer het Begin: Waldemar Torenstra en Yannick Jozefzoon bij Beau

Baantjer komt terug en Piet Römer en Victor Reinier krijgen goede vervangers. Het nieuwe rechercheduo: Waldemar Torenstra en Yannick Jozefzoon zijn de nieuwe sterren van Baantjer het Begin. Al is het voor Waldemar niet zijn eerste rol in Baantjer. De acteur vertelt erover in de late night talkshow Beau : "Heb ik lang niet gezien dit, ontzettend grappig", zegt Waldemar enthousiast na het zien van de oude scène.

Bekijk hierboven het gesprek over Baantjer met het nieuwe rechercheduo Waldemar en Yannick.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw rechercheduo Baantjer het Begin: Waldemar Torenstra en Yannick Jozefzoon bij Beau of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen