Patty Brard denkt 'jong' te blijven door bloedcocktail met mineralen en vitamines

Patty Brard denkt 'jong' te blijven door bloedcocktail met mineralen en vitamines

<em>Patty Brard</em> denkt 'jong' te blijven door <em>bloedcocktail</em> met mineralen en vitamines Presentatrice Patty Brard was woensdag 11 december te gast bij Ladies Night en vertelt hoe ze regelmatig een bloedcocktail tot haar neemt. Ze denkt dat ze mede dankzij dit infuus er nog steeds zo goed uit ziet. Patty Brard neemt af en toe via een infuus een vitamine shot zodat haar lichaam voedingsstoffen beter opneemt: "Er zit van alles in zo'n cocktail." Patty laat eerst bloed prikken en in dat bekertje bloed worden dan mineralen en vitamines gestopt: "En dan druppen ze het weer terug", vertelt ze. Mensen zeggen tegen de presentatrice dat ze er goed uit ziet en ze denkt dat deze 'verjonging' van binnenuit komt door deze cocktail van bloed, mineralen en vitamines. __Bekijk hierboven het fragment waarin Patty Brard aan Merel Westrik uitlegt hoe een bloedcocktail werkt. Ladies Night zie je elke woensdagavond om 21:30 uur op Net5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv. Waylon noemt ruzie Anouk en Lil’ Kleine ‘flink opstootje’ Bekijk deze video » Merel Westrik maakt laatste Wie is de Mol-kandidaat bekend in Ladies Night Bekijk deze video » Roxeanne Hazes koopt pruiken op AliExpress: "Kost 8 euro en heb je een hele andere coupe" Bekijk deze video »
TV :
Patty Brard denkt 'jong' te blijven door bloedcocktail met mineralen en vitamines

Presentatrice Patty Brard was woensdag 11 december te gast bij Ladies Night en vertelt hoe ze regelmatig een bloedcocktail tot haar neemt. Ze denkt dat ze mede dankzij dit infuus er nog steeds zo goed uit ziet.

Patty Brard neemt af en toe via een infuus een vitamine shot zodat haar lichaam voedingsstoffen beter opneemt: "Er zit van alles in zo'n cocktail." Patty laat eerst bloed prikken en in dat bekertje bloed worden dan mineralen en vitamines gestopt: "En dan druppen ze het weer terug", vertelt ze. Mensen zeggen tegen de presentatrice dat ze er goed uit ziet en ze denkt dat deze 'verjonging' van binnenuit komt door deze cocktail van bloed, mineralen en vitamines.

__Bekijk hierboven het fragment waarin Patty Brard aan Merel Westrik uitlegt hoe een bloedcocktail werkt. Ladies Night zie je elke woensdagavond om 21:30 uur op Net5. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard denkt 'jong' te blijven door bloedcocktail met mineralen en vitamines of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen