Hele aflevering #BOOS: NCOI geconfronteerd met slechte financiële regelingen

Hele aflevering #BOOS: NCOI geconfronteerd met slechte financiële regelingen

Hele aflevering <em>#BOOS</em>: NCOI geconfronteerd met slechte financiële regelingen Tim Hofman gaat in een nieuwe aflevering van #BOOS weer op pad om mensen minder kwaad te krijgen. Deze keer gaat hij op bezoek bij NCOI, een onderwijsinstelling die nogal dubieuze financiële regelingen aanbiedt. Ook zou de kwaliteit van het onderwijs niet om over naar huis te schrijven zijn. Bekijk de hele aflevering van #BOOS in de video hierboven. #BOOS is elke donderdag rond 16.00 uur te zien via Youtube. Je kunt elke aflevering van #BOOS terugkijken bij Gids.tv. Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa Bekijk deze video » Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman steunt Daniël (19) die ‘onterecht’ in gevangenis zit Bekijk deze video »
TV :
Hele aflevering #BOOS: NCOI geconfronteerd met slechte financiële regelingen

Tim Hofman gaat in een nieuwe aflevering van #BOOS weer op pad om mensen minder kwaad te krijgen. Deze keer gaat hij op bezoek bij NCOI, een onderwijsinstelling die nogal dubieuze financiële regelingen aanbiedt. Ook zou de kwaliteit van het onderwijs niet om over naar huis te schrijven zijn.

Bekijk de hele aflevering van #BOOS in de video hierboven.

#BOOS is elke donderdag rond 16.00 uur te zien via Youtube. Je kunt elke aflevering van #BOOS terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hele aflevering #BOOS: NCOI geconfronteerd met slechte financiële regelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen